Calmant natural care te ajută să administrezi mai bine situațiile tensionate sau nopțile nedormite

Conform unui studiu clinic¹, în timpul dezvoltării unei situații acute de stres, 89% dintre pacienți au simțit o îmbunătățire în decurs de o ora de la administrarea medicamentului.

¹ With the development of an acute stress situation, 89% of patients felt an improvement within an hour after taking the drug. Vorobeva OV, Ryabokon I.V. Stress and anti-stress therapy. The attending physician 2011; 5: 85-9.
Voznesenskaya T.G. Emotional stress and prevention of its effects. Russian medical journal. 2006; 9 (14): 694-7

Da, datorită ingredientelor extrase din plante, cunoscute pentru efectul calmant, Persedon® ajută la administrarea mai bună a situațiilor stresante, ajutând la menținerea stării de bună dispoziție.

Da, Persedon® este potrivit pentru tratamentul stresului cronic. În cazul tulburărilor nevrotice, efectul calmant și relaxant al Persedon® contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, reducând manifestările cauzate de stresul cronic.

Componente
(extract uscat)
Persedon® Zi
(mg/ comprimat de 500mg)
Persedon® Noapte
(mg/ comprimat de 500mg)
Valeriană 180 mg 250 mg
Roiniță 100 mg 150 mg
Rhodiola 100 mg
Mac Californian 150 mg
Melatonină 1 mg
Păducel
Magneziu

Persedon® este destinat adulților și copiilor începând de la 14 ani, care acuză excitabilitate nervoasă crescută sau insomnii.

Persedon® Zi, are o compoziție din extracte naturale special formulată pentru a reduce stresul cotidian, anxietatea, stările de agitație dar și pentru reducerea oboselii și extenuării.

Persedon® Noapte, are o compoziție din extracte naturale special formulată pentru a facilita instalarea somnului și pentru a ajuta la îmbunătățirea calității acestuia.