Persedon® Cardio – Pentru liniștea inimii tale.

Ai palpitații sau tensiunea arterială ridicată? Dacă ai observat că aceste simptome apar în mod special în momente de stres sau în perioade agitate, ai nevoie de un ajutor pentru reglarea funcției cardiovasculare. Persedon® Cardio conține, pe lângă Magneziu, care are rol în reglarea funcției cardiovasculare, un aport suplimentar de plante medicinale cu rol în calmarea și relaxarea organismului.

Beneficii:

  • Reglarea funcției cardiovasculare
  • Reglarea tensiunii arteriale
  • Relaxare și adaptarea organismului la stres

Formulă:
Valori pentru un comprimat (500mg)

Extract uscat din Valeriană 150 mg
Extract uscat din Roiniță 150 mg
Extract uscat din Păducel 45 mg
Gluconat de Magneziu 15 mg

Persedon® Cardio este un supliment alimentar pe bază de extracte din plante, care prezintă următoarele efecte:

  • Păducel flori și frunze: susține funcția cardiovasculară (contribuie la reglarea tensiunii arteriale), ajută la relaxare și la menținerea stării de bună dispoziție
  • Roiniță flori și frunze: ajută la relaxare și menținerea stării de bună dispoziție
  • Valeriană rădăcină: contribuie la relaxare și la adaptarea organismului la stres.

Descarcă prospectul PDF

Nu utilizaţi Persedon® Cardio:

  • dacă sunteți alergic (hipersensibil) la Păducel, Valeriană, Roiniță, sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului;
  • la adolescenți și copii cu vârsta sub 16 ani.

Utilizarea concomitentă cu benzodiazepine sau barbiturice sau cu alte produse care conțin Valeriană poate accentua efectul sedativ.
Extractul din frunze și flori de Păducel poate potența efectul glicozidelor cardiotonice. De aceea, se recomandă prudenţă în cazul persoanelor care utilizează acest extract concomitent cu medicamente de genul digoxină.
Utilizarea concomitentă cu medicamente antihipertensive, antianginoase sau antiaritmice ar putea determina apariția anumitor interacțiuni între acestea și extractul de Păducel, motiv pentru care se recomandă prudenţă în asociere.

Nu se recomandă utilizarea Persedon® Cardio pe o perioadă cu durata mai mare de 16 săptămâni. Administrarea poate fi reluată după o perioadă de pauză de 45 de zile.

Sarcina și alăptarea

Datorită datelor insuficiente cu privire la siguranța utilizării Persedon® Cardio pe parcursul sarcinii şi alăptării, vă rugăm să vă adresați medicului înainte de a lua acest supliment alimentar.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor
Nu se recomandă utilizarea Persedon® Cardio la mai puţin de două ore înainte de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Folosirea împreună cu alcool etilic
Nu se recomandă utilizarea Persedon® Cardio împreună cu băuturi alcoolice deoarece această
asociere poate accentua efectul sedativ.

Persedon® Cardio se poate utiliza începând de la vârsta de 16 ani:

  • 1 comprimat pe zi, înainte de masă.

Preazentare: cutie cu 15 comprimate a 500 mg.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

A se păstra într-un loc uscat, la temperaturi sub 25 ° C. A se păstra în ambalajul original pentru a fi protejat de lumină.

Culoarea, gustul şi mirosul comprimatelor se datorează caracterului natural al ingredientelor active şi nu afectează proprietăţile produsului.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

A se consuma, de preferinţă, înainte de sfârşitul lunii şi anului înscrise pe ambalaj.

150 mg extract hidroetanolic uscat 8-10:1 din rădăcini de Valeriană (Valeriana officinalis, maltodextrină, dioxid de siliciu), cu 0,8% acid valerenic, 150 mg extract hidroetanolic uscat 4:1 din flori și frunze de Roinită (Melissa officinalis, maltodextrină), cu 2% acid rozmarinic, celuloză microcristalină (agent de încărcare), 45 mg extract hidroetanolic uscat 6-7:1 din flori și frunze de Păducel (Crotaegus oxyacantha, maltodextrină), cu 1,5% vitexin, fosfat de calciu (agent de încărcare), 15 mg gluconat de magneziu, stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu (agenţi antiaglomeranţi).