Chill Talks cu Matei Stănculescu și George Dumitru

Știm că îți este cunoscut conceptul de mindfulness, dar de funfulness ai auzit până acum? Când stresul și nopțile albe își fac de cap, ia o pauză, respiră adânc și dă play unui episod din seria ‘Chill Pills’. George Dumitru urcă pe scenă ca să nu o facă stresul și nervozitatea. Vrem să te furăm câteva momente din mijlocul gândurilor stresante, al lucrurilor de făcut și al minutelor care refuză să te aducă mai aproape de un somn odihnitor. Și pastilele de umor funcționează la fel de bine precum Persedon, cel mai mare fan al zilelor și nopților calme, pe chill. 

În ‘Chill Talks’, George Dumitru (comedian de stand-up și improvizație) și Matei Stănculescu (psiholog & coach transformațional) duc umorul mai departe și discută pe bune și natural despre tot felul de subiecte pe care le întâlnești în viața ta de zi cu zi.

De la nervi la reziliență, de la stres la umor, de la nopți albe la o rutină sănătoasă de somn, de la stres la a învăța cât de importantă este puterea lui ‘nu’ – doar câteva dintre drumurile pe care le vei face în aceste episoade. Călătorești alături de doi tipi care discută pe bune despre ce îi stresează, cum întrerup cercul vicios al stresului și cum reușesc să facă față vieții în zilele în care nedormitul face show.

Cine este George Dumitru?

George Dumitru e fost corporatist, actual comedian de stand-up și teatru de improvizație. Și-a început aventura într-ale comediei cândva la începutul lui 2012 și prin 2020, din plictiseală de la atât stat în casă, a încercat stand-up pentru prima dată. De-atunci, a câștigat competițiile Roast Battle (Sezonul 4), The Mic și a fost finalist la emisiunea Stand-Up (Sezonul 2).

Cine este Matei Stănculescu?

Matei Stănculescu este psihoterapeut, coach & trainer, specialist CIPRA și co-fondator al Centrului Eka, hub de wellbeing, psiho-educație și dezvoltare personală. Cu peste 15 ani în practică privată, consiliere psihologică și vocațională, dar și în managementul stresului, timpului, detectarea și dezvoltarea abilităților de leadership, Matei s-a specializat și în mental fitness training, public speaking, managementul eșecului, al crizei și al schimbării.