Persedon® Noapte – Somn odihnitor. Somn ușor.

Adormi greu, ai insomnii, te trezești des? Când vine noaptea în loc să te odihnești îți repeți întâmplările de peste zi sau te gândești la ce va fi mâine? Tot felul de probleme îți rulează în minte și nu te lasă să adormi? Persedon® Noapte, are o compoziție din extracte naturale special formulată pentru a ajuta la îmbunătățirea calității somnului. O combinație echilibrată de extracte de plante care te va ajuta să adormi și să ai un somn odihnitor. Somnul sănătos este cheia pentru o zi productivă.   Odihnește-te mai bine!

Beneficii:

 • Facilitează instalarea somnului la persoanele cu dificultăți în a adormi
 • Contribuie la îmbunătățirea calității somnului
 • Conține melatonină și extracte naturale standardizate

Formulă:
Valori pentru un comprimat (800mg)

Extract uscat din Valeriană 250 mg
Extract uscat din Mac-californian 150 mg
Extract uscat din Roiniță 150 mg
Melatonină 1 mg

Persedon® Noapte este un supliment alimentar pe bază de extracte din plante, cu efecte demonstrate de numeroase studii. Este recomandat persoanelor care doresc un produs natural pentru reducerea stresului și a dificultăților în a adormi, fără simptome cunoscute de dependență sau sevraj la întreruperea administrării.
 • Facilitează instalarea somnului la persoanele cu dificultăți în a adormi
 • Ajută la îmbunătățirea calității somnului
 • Relaxează și reduce stresul, având efect sedativ moderat
 • Ajută la ameliorarea manifestărilor digestive asociate stresului (disconfort abdominal, crampe)
 • Îmbunătățește tonusul general și ajută la menținerea sănătății psihice
 • Contribuie la menținerea capacității de memorare și concentrare
Datorită formulei din plante, Persedon® Noapte este mai bine tolerat decât medicamentele de sinteză (benzodiazepine, barbiturice, antidepresive) deoarece studiile clinice¹ existente au demonstrat lipsa instalării toleranței la administrarea repetată.
Extractele din plante conținute de Persedon® Noapte sunt standardizate, purificate și controlate din punct de vedere biologic.
¹Chen, J.-H, et al., The effectiveness of valerian acupressure on the sleep of ICU patients: A randomized clinical trial. Int. J. Nurs. Stud. (2012)

 

Descarcă prospectul PDF

Nu administrați Persedon® Noapte:

 • dacă sunteți alergic (hipersensibil) la Valeriană, Mac-Californian, Roiniță,  Melatonină sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale Persedon® Noapte;
 • adolescenților și copiilor cu vârstă sub 14 ani.

Utilizarea concomitentă cu benzodiazepine, sau barbiturice, sau alte produse care conțin Valeriană, poate modifică eficiența Persedon® Noapte.
În cazul persoanelor sensibile, utilizarea Persedon® Noapte pentru o perioada mai mare de două săptămâni poate cauza durere de cap, tulburări gastro-intestinale și neliniște.

Sarcina și Alăptarea 
Datorită datelor insuficiente cu privire la siguranța utilizării Persedon® Noapte pe parcursul sarcinii și alăptării, va rugăm să va adresați medicului dumneavoastră înainte de a lua acest supliment alimentar.

Conducerea Vehiculelor
În doză recomandată, Persedon® Noapte nu are influență asupra capacității de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Folosirea împreună cu alcool etilic
Nu se recomandă administrarea Persedon® Noapte împreună cu alcool etilic/alți derivați deoarece această asociere poate accentua efectul sedativ.

Persedon® Noapte se poate administra începând de la vârsta de 14 ani:

 • 1-2 comprimate pe zi, între mese sau cu cel puțin o jumătate de ora înainte de culcare.

Prezentare: cutie cu 15 comprimate a 800 mg.

A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

În cazul expunerii la temperaturi mai mari de 24ºC, produsul poate să își modifice culoarea, prezentând variații semnificative ale acesteia, între brun-verzui și brun închis.

Variațiile de culoare și de gust se datorează caracterului natural al ingredientelor active și nu afectează compoziția și eficacitatea produsului.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul lunii și anului de expirare înscrise pe ambalaj.

250 mg extract hidroalcoolic uscat 8-1 O: 1 din rădăcini de Valeriană (Valeriana officinalis, maltodextrină, dioxid de siliciu) cu 0,8% acid valerenic; 150 mg extract hidrometanolic uscat 5-1 O: 1 din părţi aeriene de Mac-californian (Eschscholtzia californica, maltodextrină, dioxid de siliciu) cu 0,8% protopină; 150 mg extract hidroalcoolic uscat din părţi aeriene de Roiniţă (Melissa officinalis, maltodextrină) cu 2% acid rosmarinic; 149 mg celuloză microcristalină (agent de încărcare), 84 mg fosfat de calciu dibazic dihidrat (agent de separare), 8 mg dioxid de siliciu, 8 mg stearat de magneziu vegetal (agenţi antiaglomeranţi) şi 1 mg melatonină.