Persedon® Zi – Fără nervi. Fără stres.

Stresul te-a acaparat? Micile griji se transformă în probleme mari? Nu lăsa stresul să te doboare! Persedon® Zi, calmant bazat pe plante, te ajută să scapi de simptomele stresului. Ingredientele naturale pe care le conține sunt știute pentru efectul calmant și te ajută să scapi de iritabilitate și să rezișți stresului cotidian. Controlează-ti stresul!

Beneficii:

 • Reduce stresul cotidian, anxietatea, iritabilitatea și stările de agitație
 • Reducerea oboselii și extenuării
 • Menținerea atenției și capacității de memorare
 • Ajută la menținerea tonusului general și a stării de bună-dispoziție

Formulă:
Valori pentru un comprimat (500mg)

Extract uscat din Valeriană 180 mg
Extract uscat din Rhodiola 100 mg
Extract uscat din Roiniță 100 mg

Persedon® Zi este un supliment alimentar pe bază de plante, cu efecte demonstrate de numeroase studii. Este recomandat persoanelor care doresc un produs natural pentru reducerea stresului și creșterea bunei dispoziții, fără simptome cunoscute de dependență sau sevraj la întreruperea administrării.

 • Contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos: reduce stresul cotidian, anxietatea, iritabilitatea și stările de agitație, astfel ajutând la reducerea manifestărilor cauzate sau accentuate de stresul cronic.
 • Ajută la menținerea tonusului general și a stării de bună-dispoziție
 • Ajută la ameliorarea simptomelor digestive asociate stresului (disconfort abdominal, crampe)
 • Contribuie la menținerea sănătății aparatului cardio-vascular
 • Contribuie la reducerea oboselii și a extenuării și la menținerea rezistenței fizice și psihice
 • Contribuie la menținerea atenției și a capacității de memorare și concentrare
Datorită formulei din plante, Persedon® Zi este mai bine tolerat decât medicamentele de sinteză (benzodiazepine, barbiturice, antidepresive) deoarece studiile clinice¹ existente au demonstrat lipsa instalării toleranței la administrarea repetată.
Extractele din plante conținute de Persedon® Zi sunt standardizate, purificate și controlate din punct de vedere biologic.
¹Chen, J.-H, et al., The effectiveness of Valerian acupressure on the sleep of ICU patients: A randomized clinical trial. Int. J. Nurs. Stud. (2012)

 

Descarcă prospectul PDF

Nu administrați Persedon® Zi:

 • dacă sunteți alergic (hipersensibil) la Valeriană, Rhodiola, Roiniță sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale Persedon® Zi.
 • adolescenților și copiilor cu vârstă sub 14 ani

Utilizarea concomitentă cu benzodiazepine, sau barbiturice, sau alte produse care conțin Valeriană poate modifica eficacitatea Persedon® Zi.

În cazul persoanelor sensibile, utilizarea Persedon® Zi pentru o perioadă mai mare de două săptămâni poate cauza durere de cap, tulburări gastro-intestinale și neliniște.

Sarcina și alăptarea

Datorită datelor insuficiente cu privire la siguranța utilizării Persedon® Zi pe parcursul sarcinii și alăptării, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră înainte de a lua acest supliment alimentar.

Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor

În doză recomandată, Persedon® Zi nu are influență asupra capacității de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Folosirea împreună cu alcool etilic

Nu se recomandă administrarea Persedon® Zi împreună cu alcool etilic/alți derivati, deoarece această asociere poate accentua efectul sedativ.

Persedon® Zi se poate administra începând de la vârsta de 14 ani:

 • 1-2 comprimate pe zi, între mese, cu un pahar de apă.

Prezentare: cutie cu 15 comprimate a 500 mg.

A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul lunii și anului de expirare înscrise pe ambalaj.

180 mg extract hidroalcoolic uscat 8:10 din rădăcini de Valeriană (Valeriana officinalis,  maltodextrină, dioxid de siliciu) cu 0,8% acid valerenic; 100 mg extract hidroalcoolic uscat 4:1 din rădăcini de Rhodiola (Rhodiola rosea, maltodextrină) cu 3% rosavin; 100 mg extract hidroalcoolic uscat din părţi aeriene de Roiniţă (Melissa officinalis, maltodextrină) cu 2% acid rosmarinic; 80 mg celuloză microcristalină (agent de încărcare), 30 mg fosfat de calciu dibazic dihidrat (agent de separare), 5 mg dioxid de siliciu şi 5 mg stearat de magneziu vegetal (antioxidanţi).